Ζωντανό το ενδιαφέρον της Χαλ για τον Χατζηισαΐα

Ζωντανό το ενδιαφέρον της Χαλ για τον Χατζηισαΐα

Η Χαλ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα θα κινηθεί για την απόκτησή του εφόσον τα χρήματα που αξιώνει ο ΠΑΟΚ είναι σε λογικά πλαίσια.

Ο δανεισμός του Δημήτρη Χατζηισαΐα στον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε, αλλά ο υψηλόσωμος Έλληνας αμυντικός δεν είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου για την επόμενη σεζόν και έτσι είτε θα πάει πάλι δανεικός, είτε θα πάρει μεταγραφή.

Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν ήδη αρκετές ομάδες από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν και μάλιστα κάποιες είναι και από την Αγγλία.

Πριν μια εβδομάδα είχε γραφτεί στο «skysports» αλλά και στο σάιτ «amedpost.com» ότι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας βρίσκονταν στις λίστες της Χαλ και της Φούλαμ,

Τώρα το σάιτ «hulldailymail.co.uk» κρατάει το θέμα ζεστό και σημειώνει ότι η Χαλ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον παίκτη του ΠΑΟΚ, καθώς όπως τονίζεται στο άρθρο: «Ο υψηλόσωμος στόπερ είχε μια πολύ καλή σεζόν με τον Ατρόμητο η οποία έφερε και την κλήση του στην Εθνική από τον Μίκαελ Σκίμπε. Η Χαλ θα κάνει κίνηση μόνο αν ο ΠΑΟΚ ζητήσει ένα λογικό ποσό για τον παίκτη».

Ακόμη οι Άγγλοι τονίζουν ότι ο προπονητής της Χαλ, Ντάνιελ Άντκινς, ψάχνει απεγνωσμένα για στόπερ καθώς ο Μάικλ Ντόσον επιστρέφει στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Μάικλ Έκτορ επιστρέφει στην Τσέλσι ενώ οι Ανγκους ΜακΝτόναλντ και Οντρεϊ Μαζούχ θα μείνουν εκτός της προετοιμασίας λόγω τραυματισμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ