Repeat του Πέλκα για το καλύτερο γκολ της χρονιάς στον ΠΑΟΚ

Repeat του Πέλκα για το καλύτερο γκολ της χρονιάς στον ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε το repeat και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του καλύτερου γκολ της σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Σ’ ένα άθλημα που μετρά η ουσία, το θέαμα είναι εκείνο που ξεχωρίζει. Ο Δημήτρης Πέλκας είναι από τους… ευλογημένους που έχουν την ικανότητα να συνδυάσουν και τα δύο με τρόπο που μοιάζει τόσο φυσικός. Σκοράρει συχνά και το κάνει εντυπωσιακά. Το απέδειξε γι’ άλλη μια φορά τη σεζόν που τελείωσε προσθέτοντας αρκετά στολίδια στην ήδη πλούσια γκάμα του. Όπως το αλά Μπρόντμπι γκολ με τον Πανιώνιο ή το δεύτερο γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό όταν πέρασε όλη την άμυνα.

Το φετινό βραβείο του καλύτερου γκολ στον ΠΑΟΚ το κέρδισε με ένα άλλο τέρμα, όμως.

Πάλι κόντρα στον Παναθηναϊκό που εξελίσσεται σ’ αγαπημένο του αντίπαλο. Το timing, άλλωστε, έμοιαζε ιδανικό. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν με κόσμο στην Τούμπα μετά την εξοντωτική τιμωρία της ομάδας. Οι εξέδρες ήταν γεμάτες και η ομάδα βρισκόταν στις απαρχές της σαρωτικής πορείας του δεύτερου μισού της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός και χάρισε μία εξαιρετική… παράσταση. Πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Πέλκας. Μόλις στο 8’ πήρε την μπάλα περίπου 15 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, σήκωσε το κεφάλι του και μ’ ένα μαγικό πλασέ – σχεδόν εν στάσει – εκτέλεσε τον Διούδη, που αρκέστηκε στο παρακολουθεί την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές της σεζόν, ένα highlight που θα συνοδεύει τον Πέλκα όπως και το περσινό Regency Casino Best Goal of the Season πάλι κόντρα στον Παναθηναϊκό, τότε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στον ημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα.

Στο δρόμο προς το repeat, o Πέλκας είχε και πάλι ν’ «αντιμετωπίσει» τον Αντελίνο Βιεϊρίνια (όπως στη μάχη για τον τίτλο του MVP που κέρδισε ο Πορτογάλος) και το γκολ φάουλ του τελικού κόντρα στην ΑΕΚ. Η μάχη ήταν ξανά οριακή, μα αυτή τη φορά νικητής για λίγες ψήφους αναδείχτηκε ο Έλληνας διεθνής μέσος.

Τρίτος και πάλι ο Φερνάντο Βαρέλα. Για ένα γκολ που αρχικά μέτρησε, εκείνο απέναντι στην ΑΕΚ. Οι διαιτητές έφυγαν για τη σέντρα. Μετά κοντοστάθηκαν. Χρειάστηκαν περί τα 5-7 λεπτά για ν’ αποφασίσουν πως έπρεπε ν’ ακυρωθεί. Χωρίς κάποια δική τους υπόδειξη. Μετά πήγαν στ’ αποδυτήρια. Εκεί το μέτρησαν. Και τελικά ο ΠΑΟΚ… έχασε 0-3 στα χαρτιά το ματς αλλά και τον τίτλο, τον οποίο του έκλεψε η ΑΕΚ στα δικαστήρια.

Θυμηθείτε μέσω PAOK TV την… ζωγραφιά του Δημήτρη Πέλκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ