Τι ισχύει πλέον με την τιμωρία έδρας του Ολυμπιακού: Πότε θα ανοίξει το «Καραϊσκάκης»

Τι ισχύει πλέον με την τιμωρία έδρας του Ολυμπιακού: Πότε θα ανοίξει το «Καραϊσκάκης»

Τα νέα δεδομένα έπειτα από την σημερινή τιμωρία για το «Πανθεσσαλικό».

Ήταν 5 Νοεμβρίου, όταν οι φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν τελευταία φορά στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν μια αναμέτρηση της ομάδας τους.

Την ήττα από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Super League. Και η ημερομηνία αυτή έχει πλέον αξία… αρχειακή.

Διαβάστε επίσης: Η οικογένεια της ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνούν: «Έφυγε» ο Κώστας Νεστορίδης

Διότι αν τυχόν δεν το γνωρίζετε; Θα πρέπει να συμπληρωθούν τέσσερις ολόκληροι μήνες από τότε προκειμένου οι πύλες του Φαληρικού γηπέδου να ανοίξουν ξανά. Τότε τελειώνει η «κεκλεισμένων των θυρών» τιμωρία για τους Πειραιώτες σε μια διαδικασία που μοιάζει με εξόντωση.

Έπαιξαν ήδη «κεκλεισμένων των θυρών» κόντρα στον Παναιτωλικό (για την τιμωρία τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό). Θα κάνουν κατ εξαίρεση –μόνο εκείνοι- το ίδιο και την Πέμπτη: Η πρώτη και μοναδική Ελληνική ομάδα που τιμωρήθηκε σε ευρωπαϊκό παιχνίδι από την Κυβέρνηση της χώρας. Και ο ανήφορος δεν θα έχει τέλος.

Θα ακολουθήσουν τέσσερα παιχνίδια για τη Super League (ΑΕΚ 3/1, ΠΑΣ Γιάννινα 20/1, ΟΦΗ 3/2, Αστέρα Τρίπολης 17/2 για τη Super League). Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο 17/1). Και θα ξαναδούν το κοινό τους στις 3 Μαρτίου με τον Βόλο. Ακριβώς στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος! Αδιανόητο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ