Έφαγαν μαζί Αλαφούζος, Παϊρότζ – Ούτε σήμερα για Δώνη

Έφαγαν μαζί Αλαφούζος, Παϊρότζ – Ούτε σήμερα για Δώνη

Σε καλό κλίμα η συνάντηση. Αύριο θα δει και τον Νταμπίζα ο Ταϊλανδός και θα κριθεί το θέμα Δώνη, που έχει στο... περίμενε ομάδες του εξωτερικού.

Η συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου, του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και του γιου του Ταϊλανδού επιχειρηματία ολοκληρώθηκε με τους τρεις άνδρες μάλιστα να τρώνε μαζί σε εστιατόριο της Αθήνας. Αυτό που προκύπτει είναι πως η νέα συνάντηση εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα για ακόμα μια φορά, με τον Παϊρότζ να αναλύει στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού ορισμένες από τις σκέψεις του όσον αφορά το μέλλον της ομάδας.

Επί της ουσίας, όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς την τελική ευθεία του deal, αφού οι έλεγχοι προχωρούν κανονικά και ήδη ο Πιεμπονγκσάντ σε πολλά θέματα συμπεριφέρεται σαν ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Μίλησε στον Αλαφούζο για τη στελέχωση της ομάδας, τη διοίκηση, ακόμα και για αγωνιστικά θέματα.

Ωστόσο, εξέλιξη δεν υπήρξε γύρω από το θέμα του Γιώργου Δώνη. Ο Παϊρότζ θα συναντηθεί αύριο με τον Νίκο Νταμπίζα, με τον οποίο αναμένεται να αναλύσουν περαιτέρω το θέμα του 49χρονου προπονητή. Είναι σαφές πως υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στον Ταϊλανδό όσον αφορά τον Δώνη και σίγουρα έχει κι εκείνος τις δικές του επιλογές. Ωστόσο δεν σημαίνει αυτό πως απορρίπτει τον Έλληνα τεχνικό, για τον οποίο του έχουν μεταφερθεί τα καλύτερα λόγια.

Και ο Δώνης πάντως δεν πρόκειται να δώσει άλλα περιθώρια. Πληροφορίες αναφέρουν πως το… deadline είναι το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, καθώς ο Έλληνας τεχνικός έχει στο… περίμενε ξένους συλλόγους που τον έχουν προσεγγίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ