Για «Αραούχο – ΑΕΚ» γράφουν στην Ισπανία

Για «Αραούχο – ΑΕΚ» γράφουν στην Ισπανία

Η ΑΕΚ δεν παρατάει την υπόθεση «Σέρχιο Αραούχο» όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα

Μπορεί το σενάριο «Λας Πάλμας» να συγκεντρώνει αυτή την στιγμή περισσότερες πιθανότητες, στην Ισπανία όμως αναφέρουν ότι η ΑΕΚ διατηρεί θερμό ακόμα το ενδιαφέρον της για τον Αργεντινό άσο Σέρχιο Αραούχο. Οι Κιτρινόμαυροι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την υπόθεση.

Η επιμονή των Κιτρινόμαυρών είναι άκρως δικαιολογημένη όπως αναφέρουν οι Ισπανοί δεδομένου του… αποτυπώματος που άφησε ο ταλαντούχος άσος φέτος στην ομάδα. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ πόνταρε πολλά τη φετινή σεζόν πάνω του, κάτι που προσδοκά να γίνει και του χρόνου.

Ο «El Chino» είναι σημαντικό γρανάζι της κιτρινόμαυρης μηχανής και πολύ αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, η αγωνία του οποίου θα λήξει εντός ολίγων ημερών που όπως φαίνεται θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ο δανεισμός του παίκτη ολοκληρώθηκε όμως μια συμφέρουσα προσφορά από πλευράς Ένωσης θα άλλαζε σίγουρα τις ισορροπίες.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να προσπαθήσει να αγοράσει τουλάχιστον το 50% των δικαιωμάτων του (συνιδιοκτησία). Ένα είναι σίγουρο. Οι διαπραγματεύσεις θα είναι σκληρές καθώς η Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ, που υποβιβάστηκε στη Σεγούντα, θα χρειαστεί τις υπηρεσίες του 26χρονου άσου για την επάνοδό της στη La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ