ΠΑΣ Γιάννινα: Όλοι μέσα για το ματς με τη Κηφισιά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει τη προετοιμασία του χωρίς προβλήματα εν όψει της αναμέτρησης με τη Κηφισιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την προετοιμασία του για για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά(16/12, 17:30) για την 14η αγωνιστική της Super League.

O Θανάσης Στάικος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, αφού ιατρικό δελτίο των Ηπειρωτών είναι «λευκό». Στη προπόνηση της Πέμπτης (14/12), συμμετείχε και ο Παναγιώτης Τζίμας, ο οποίος ανάρρωσε από τον τραυματισμό του και ακολούθησε το υπόλοιπο πρόγραμμα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Καμιά απάντηση από την Κυβέρνηση στον Ολυμπιακό- «Δεν υπάρχει στοχοποίηση» είπε ο Παύλος Μαρινάκης, αλλά…

Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός μέσος δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα στο ματς με την Κηφισιά, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις τον τελευταίο καιρό. Από εκεί και πέρα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του ΠΑΣ περιελάμβανε προπόνηση επιθετικής τακτικής με τελειώματα και παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Η επόμενη προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Καισαριανής θα διεξαχθεί αύριο (15/12) το πρωί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από