Μέσι, Χάαλαντ και Εμπαπέ υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου της FIFA

Μέσι, Χάαλαντ και Εμπαπέ υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου της FIFA

Η FIFΑ ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες που θα διεκδικήσουν το βραβείο «The Best» στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Η FIFA ανακοίνωσε τις τελικές υποψηφιότητες για το βραβείο «The Best» στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, σχετικά με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Στους άνδρες το βραβείο του καλύτερου θα διεκδικήσουν οι Εμπαπέ, Χάαλαντ και Μέσι, κάτι φυσιολογικό αν σκεφτούμε τα κατορθώματά τους τη χρονιά που ολοκληρώνεται.

Διαβάστε επίσης: Η… μικρά Αγγλία του Champions League: Γιατί η Γιουνάιτεντ και η Νιουκάστλ αλλάζουν τα δεδομένα του νέου format

Ο Γάλλος επιθετικός μοιάζει ασταμάτητος τη φετινή σεζόν, αφού δε σταματάει να σκοράρει με τη Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας φτάσει ήδη τα 18 γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, σήκωσε τα πάντα τη περσινή σεζόν με τους Πολίτες πανηγυρίζοντας το τρεμπλ, με τον ίδιο να πετυχαίνει παραπάνω από 50 γκολ όλη τη χρονιά. Τέλος, 0 Αργεντίνος σούπερ σταρ, Λέο Μέσι, μετά την κατάκτηση της 8ης Χρυσής Μπάλας στη καριέρα του θέλει να πάρει κι αυτό το βραβείο σπίτι του.

Στις γυναίκες το βραβείο θα διεκδικήσουν η Αϊτάνα Μπονματί (κάτοχος Χρυσής Μπάλας), Λίντα Καϊσέδο και η Τζένη Ερμόσο (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια με την Ισπανία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ