Λουίς Ενρίκε: «Όλα είναι καινούρια – Τον Φεβρουάριο θα είμαστε πιο δυνατοί»

Λουίς Ενρίκε: «Όλα είναι καινούρια – Τον Φεβρουάριο θα είμαστε πιο δυνατοί»

Ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι πιο δυνατή τον ερχόμενο Φεβρουάριο, με τον Ισπανό τεχνικό να είχε τονίσει πριν ότι όλα είναι ακόμη καινούρια στην ομάδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να περάσει ως δεύτερη στον όμιλό της, με την Ντόρτμουντ να παίρνει την πρωτιά.

Οι Παριζιάνοι δυσκολεύτηκαν αρκετά αλλά εν τέλει πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Signal Iduna Park» και σε συνδυασμό με τη νίκη της Μίλαν κόντρα στη Νιουκάστλ προκρίθηκε στους «16». Σαφώς, η εικόνα της γαλλικής ομάδας ήταν απογοητευτική σε αυτούς τους έξι αγώνες των ομίλων του Champions League και η συγκομιδή των 8 βαθμών δεν αντιστοιχεί σε σύλλογο που στοχεύει την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Ο Λουίς Ενρίκε στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα έφερε 11 νέες μεταγραφές με αποτέλεσμα όλα να φαίνονται καινούρια και παράλληλα έστειλε μήνυμα ενδυνάμωσης για τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Ήμασταν πάντα επιθετικοί και δημιουργήσαμε πάντα περισσότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους μας. Αυτό το καλοκαίρι, υπήρξαν 11 μεταγραφές, νέο προσωπικό και μια νέα πανεπιστημιούπολη – όλα είναι καινούργια. Δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι τον Φεβρουάριο, θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί.

Υποφέραμε όπως όλοι οι άλλοι και ταυτόχρονα το απολαύσαμε όταν επιτεθήκαμε. Είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία, έχω μεγάλη εμπειρία και προσπαθώ να εμπνεύσω εμπιστοσύνη στους παίκτες και να σκεφτώ να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, τίποτα περισσότερο. Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική. Είναι πολύ σημαντική γιατί πιστεύω ότι για να συνεχίσουμε την πρόοδό μας, χρειαζόμαστε ηρεμία. Στην περίπτωσή μας, τον Φεβρουάριο, θα παίξουμε απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα του ομίλου, αλλά ανυπομονούμε γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ