Διάστρεμμα ο Κάνιας

Διάστρεμμα ο Κάνιας

Η μοίρα «χτύπησε» την πόρτα του Χοσέ Κάνιας , καθώς υπέστη διάστρεμμα, την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου άρχισε να τον σκέφτεται για βασικό στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Σε μια ανύποπτη φάση ο Χοσέ Κάνιας έπεσε στο χορτάρι και έπιασε το δεξί του πόδι, κάνοντας τους πάντες να ανησυχήσουν. Η πρώτη διάγνωση για τον Ισπανό μέσο είναι ότι υπέστη διάστρεμμα και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο (14/11). Τα δυσάρεστα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας δεν προπονήθηκε διότι προσβλήθηκε από τον ιό της γαστρεντερίτιδας και προτιμήθηκε να μείνει σπίτι για να το ξεπεράσει πλήρως. Αύριο(14/11) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά, όπως και ο Μάριν Λέοβατς που επέστρεψε αλλά έκανε θεραπεία γιατί έχει ένα χτύπημα στο γόνατο από προπόνηση της εθνικής Κροατίας.

Επιστροφή στην δράση είχαμε σήμερα (13/11) για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά το διήμερο ρεπό, με άκρως χειμερινές συνθήκες στην Νέα Μεσημβρία για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού το… διάλειμμα τελείωσε και τα «κεφαλιά» μπήκαν μέσα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοίμασε ένα πρόγραμμα με έντονο ρυθμό για τους ποδοσφαιριστές του και περιμένει τους τελευταίους χρονικά διεθνείς να επιστρέψουν για να μπει για τα καλά στο πνεύμα της προετοιμασίας του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

«ΜΕΣΑ» Ο «ΜΥΣΤΑ»
Μια ακόμα σημαντική λύση προστίθεται στα χέρια του Λουτσέσκου ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αφού ο Γιάννης Μυστακίδης άφησε πίσω τον σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για περισσότερο από έξι μήνες και προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά με τους συμπαίκτες του.

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ
Σε ότι αφορά τον Μαουρίσιο, ο Βραζιλιάνος μέρα με την μέρα δείχνει ακόμα καλύτερα και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει νωρίτερα του αναμενόμενου, δοκιμάζοντας από σήμερα να μπει σταδιακά σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ