Αρης: Η ανανέωση του συμβολαίου του Πασά και το μέλλον του

Αρης: Η ανανέωση του συμβολαίου του Πασά και το μέλλον του

Υπήρχε όρος ότι αν φτάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών θα ανανεωθεί η συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς, όμως, τη δεδομένη στιγμή δεν φαίνεται να υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Ο Γιάννης Πασάς ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της φετινής ομάδας του Αρη, με τον Ελληνα μεσοεπιθετικό να βοηθάει τα μέγιστα, προκειμένου οι Θεσσαλονικείς να επιστρέψουν στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο 27χρονος  έγραψε την 26η εμφάνισή του με τα χρώματα του Αρη και μάλιστα ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πήρε τη νίκη με 1-0.

Ο παίκτης το περασμένο καλοκαίρι στο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Αρη υπήρχε όρος ότι αν φτάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών θα ανανεωθεί αυτόματα η συνεργασία τους με τους Θεσσαλονικείς. Τα δεδομένα, πλέον, ωστόσο είναι διαφορετικά, με τον Πασά να βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός περιμένει να μάθει τι μέλλει γενέσθαι, με τον ίδιο, πάντως, να ψάχνει και για την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ