«Σοβαρό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ΜακΚέι»

«Σοβαρό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ΜακΚέι»

Οι Αγγλοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Μπάρι ΜακΚέι βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με τους Αγγλους να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό της Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ιστοσελίδα «nottinghampost.com», η οποία ειδικεύεται στα θέματα της βρετανικής ομάδας, χαρακτηρίζει σοβαρό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον διεθνή Σκοτσέζο, ο οποίος δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Αϊτόρ Καράνκα για τη νέα σεζόν.

«Ο Ολυμπιακός έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Μπάρι ΜακΚέι, τον οποίο απέκτησε η Νότιγχαμ το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρέιντζερς έναντι 500 χιλιάδων λιρών. Η πρώτη σεζόν του 23χρονου στην Τσάμπιονσιπ ήταν πολύ δύσκολη, με τον Σκοτσέζο να μη βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Καράνκα. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ομάδα το φετινό καλοκαίρι, με τον ΜακΚέι να είναι ένας από τους παίκτες που πιθανότατα θα αποχωρήσουν. Ο Ιβηρας τεχνικός θέλει να έχει ένα μικρό και ευέλικτο ρόστερ και ως εκ τούτου θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις», αναφέρουν μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ τους οι Βρετανοί.

Ο ΜακΚέι τη φετινή σεζόν, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατάφερε να πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 5 γκολ και 7 ασίστ. Οπως διαβάσατε στο 10.gr πρόκειται για έναν χαρισματικό εξτρέμ, ο οποίος είναι διεθνής και έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ