Μετέωρος ο Χατζηισαΐας

Μετέωρος ο Χατζηισαΐας

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, μπορεί να δηλώνει πως θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, όμως η παραμονή του θα περάσει από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τις πιθανότητες να μικραίνουν μετά την απόκτηση του Γεβγέν Χατσερίντι.

Σε αναμονή βρίσκεται ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, προκειμένου να μάθει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τις επόμενες ημέρες, αν θα επιστρέψει στην ομάδα. Μετά την απόκτηση του Γεβγέν Χατσερίντι οι πιθανότητες λιγοστεύουν, καθώς με τα σημερινά δεδομένα, υπάρχουν στην ομάδα άλλοι τρεις (Βαρέλα, Κρέσπο και Μαλεζάς) που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Πάντως ο Χατζηισαϊας με δηλώσεις του τόνισε πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει στον Δικέφαλο.

Για τις πιθανότητες που υπάρχουν να βρίσκεται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Το αν θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από την ομάδα. Εγώ έχω έναν ακόμα χρόνια συμβόλαιο, νιώθω έτοιμος να διεκδικήσω την ευκαιρία μου και περιμένω και εγώ να ενημερωθώ αν θα είμαι ανάμεσα στους παίκτες που θα είναι στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ».

Για το που θα ήθελε να αγωνιστεί αν δεν συνεχίσει στον ΠΑΟΚ: «Εγώ θέλω να είμαι στον ΠΑΟΚ. Περιμένω να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο και έπειτα θα κληθώ αναλόγως να αποφασίσω για το μέλλον μου».

Για το ενδιαφέρον της Χαλ και της Φούλαμ: «Ποιος δεν θέλει να αγωνιστεί στο εξωτερικό; Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι κάτι ονειρικό να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Και μόνο που ακούγεται το όνομά μου για ομάδες που έχουν τη δική τους ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο, για μένα είναι τιμητικό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ