ΑΕΚ : Προς παραμονή ο Κονέ

ΑΕΚ : Προς παραμονή ο Κονέ

Θετικές εξελίξεις για την ΑΕΚ στην προσπάθεια που κάνει προκειμένου να κρατήσει τον Παναγιώτη Κονέ.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Παναγιώτη Κονέ και να τον κρατήσει ενόψει της νέας χρονιάς, μετά τη λήξη του δανεισμού του από την Ουντινέζε. Ο Έλληνας μέσος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, κάτι που αν μη ι άλλο δυσκολεύει την υπόθεση παραμονής του στην Ένωση.

Όμως φαίνεται πως υπάρχουν θετικές εξελίξεις για τους κιτρινόμαυρους όσον αφορά τον Κονέ, καθώς η Ουντινέζε έχει συναντήσει δυσκολίες λόγω του μεγάλου ρόστερ που διαθέτει κι ενδέχεται να αφήσει ελεύθερο τον Έλληνα διεθνή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα, τα δεδομένα που διαμορφώνονται στον ιταλικό σύλλογο ανοίγουν τον δρόμο για να αποδεσμευτεί ο Κονέ. Η Ουντινέζε προτίθεται να περικόψει το τεράστιο ρόστερ της (που αριθμεί πλέον 45 παίκτες) και να προχωρήσει σε αλλαγή όσον αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της (που βασιζόταν σε πολλές αγορές).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάρει η μπάλα και τον Κονέ, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος και θα διαπραγματευτεί την επιστροφή του στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ