ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για Τρίπολη ο Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν αγωνίστηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ στο φινάλε των ομίλων του Conference League και παραμένει αμφίβολος εν όψει Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κλείσει νικηφόρα την πορεία του στους ομίλους του Conference League, με τη νίκη κόντρα στην Ελσίνκι με 4-2, ακόμη και αν ο Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος αρτίστας έμεινε εκτός κόντρα στους Φινλανδούς για να προφυλαχθεί, καθώς στις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας ένιωσε πόνο.

Διαβάστε επίσης: Η συνάντηση που όλοι περίμεναν: Αταμάν-Μπαρτζώκας μιλάνε για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και γενικά για… μπάσκετ!

Με αυτή του την απόφαση ο Ρουμάνος τεχνικός θεώρησε πως θα τον έχει στη διάθεσή του για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας την Κυριακή, για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ωστόσο ο Ζίβκοβιτς ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, έδειξε να μην είναι 10ο% έτοιμος και η συμμετοχή του στην αποστολή για Τρίπολη θα αποφασιστεί στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, αύριο Σάββατο, πριν αναχωρήσει ο «Δικέφαλος» του Βορρά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από