ΠΑΟΚ: Εκτός για το παιχνίδι με την Ελσίνκι ο Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Εκτός για το παιχνίδι με την Ελσίνκι ο Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Conference League του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ελσίνκι, στο παιχνίδι με το οποίο θα κλείσει τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Conference League, με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να έχει προκριθεί ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Φινλανδίας, καθώς ο Σέρβος αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες ένα μυϊκό πρόβλημα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να τον προστατέψει.

Διαβάστε επίσης: Αναστέλλεται η αποχή των διαιτητών

O Ζίβκοβιτς δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί και να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του για να είναι διαθέσιμος στο κρίσιμο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή.

Το παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αφού ο ΠΑΟΚ έχει ήδη πάρει την πρώτη θέση, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τη δεύτερη και τις Ελσίνκι και Αμπερντίν να έχουν ήδη μείνει εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ