ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκη

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκη

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις προπονήσεις με φόντο την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με το ιατρικό δελτίο της ομάδας να είναι «λευκό»

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις προπονήσεις, ανεβάζοντας στροφές εν όψει της επικείμενης επιστροφής του Δικεφάλου του Βορρά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και το παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

H oμάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζεται χωρίς άγχος για την αναμέτρηση απέναντι στους Φιλανδούς, καθώς έχει κλειδώσει την πρωτιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά τη νίκη επί της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης την προηγούμενη αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Γιατί τα μέτρα δεν επεκτάθηκαν σε μπάσκετ και βόλεϊ – Η εξήγηση του κυβερνητικού εκπρόσωπου

Η εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου του Βορρά ξεκίνησε με προθέρμανση και μερικά παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στην επιθετική τακτική και τα τελειώματα. Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Στα ευχάριστα νέα για τους Θεσσαλονικείς, οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς. Με αυτό τον τρόπο το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ είναι πλέον «λευκό».

Την Τρίτη (12/12) οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» θα προπονηθούν στις 10:30 το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ