Φιλικό Γκενκ – Ολυμπιακός στις 14 Ιουλίου ανακοίνωσαν οι Βέλγοι

Φιλικό Γκενκ – Ολυμπιακός στις 14 Ιουλίου ανακοίνωσαν οι Βέλγοι

Ανακοινώθηκε από τη βελγική ομάδα το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ανακοινώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Ολυμπιακός στη διάρκεια της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Οι Ερυθρόλευκοι, λοιπόν, θα αντιμετωπίσουν τη Γκενκ στις 14 Ιουλίου, σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μαϊνστάντιον, στην περιοχή Μπέρινγκεν.

Η επισημοποίηση του φιλικού μεταξύ των Πειραιωτών και του βελγικού συλλόγου έγινε από την Γκενκ, η οποία ανακοίνωσε ολόκληρο το πρόγραμμα των αγώνων που θα δώσει στο διάστημα της καλοκαιρινής της προετοιμασίας και το οποίο θα περιλαμβάνει και τον Ολυμπιακό.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει στο Ερμελο της Ολλανδίας το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, το οποίο οποίο αναμένεται να διαρκέσει 14 ημέρες, στη διάρκεια των οποίων προτίθεται να δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Παρεμπιπτόντως, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Γκενκ είναι η ομάδα του Νίκου Καρέλη, για τον οποίο μόλις πριν λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι ενδιαφέρεται. Ωστόσο επειδή το καλοκαίρι είναι μεγάλο και οι συνθήκες των μεταγραφών αλλάζουν, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι κάτι που ισχύει τώρα, θα ισχύει και σε έναν μήνα.

UPDATE: Με επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε πριν από λίγο ότι: «Το 2ο στάδιο προετοιμασίας δεν έχει οριστικοποιηθεί. Τίποτα δεν είναι «κλειδωμένο». Ούτε το φιλικό με την Γκενκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ