Παναθηναϊκός : Συνάντηση αυτή την ώρα του Παϊρότζ με τον Νταμπίζα

Παναθηναϊκός : Συνάντηση αυτή την ώρα του Παϊρότζ με τον Νταμπίζα

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή το ραντεβού του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με τον Νίκο Νταμπίζα.

Tρέχουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αφού η άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Ελλάδα δρομολογεί τις εξελίξεις όσον αφορά και το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τη στελέχωση της ΠΑΕ, αλλά φυσικά και το θέμα του νέου προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr, αυτή την ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας υπάρχει συνάντηση του Παϊρότζ με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα, παρουσία δύο ακόμα ανθρώπων και του γιου του Ταϊλανδού επιχειρηματία. Στη συζήτηση αναμένεται να γίνει αναφορά φυσικά στο θέμα του Γιώργου Δώνη και να υπάρξει οριστική απόφαση, με τον Δώνη να περιμένει το τηλεφώνημα του Νταμπίζα για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες έχουν συζητήσει ήδη διάφορα θέματα οικονομικής φύσεως, αλλά και για το ρόστερ της ομάδας, ακόμα – ακόμα και για την προετοιμασία, ενώ η συνάντηση βρίσκεται εν εξελίξει.

Παρακολουθήστε τις εξελίξεις μέσα από to10.gr για άμεση ενημέρωση σχετικά με το κρίσιμο ραντεβού που λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ