Παναθηναϊκός : Τα λένε το βράδυ Δώνης, Νταμπίζας, Παϊρότζ

Παναθηναϊκός : Τα λένε το βράδυ Δώνης, Νταμπίζας, Παϊρότζ

Έρχεται Αθήνα ο Δώνης για να έχει την πρώτη γνωριμία με τον Πιεμπονγκσάντ, παρόντος και του Νταμπίζα. Στην τελική ευθεία το θέμα, αναμένεται να υπάρξει συμφωνία μέχρι το 2020.

Στο δρόμο για την Αθήνα, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και μια πρώτη γνωριμία με τον Ταϊλανδό, βρίσκεται ήδη ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας προπονητής ενημερώθηκε από τον Νίκο Νταμπίζα για την καταρχήν συγκατάθεση που έδωσε ο Παϊρότζ για την περίπτωσή του και του ειπώθηκε πως ο υποψήφιος αγοραστής θέλει να τον δει από κοντά.

Το ραντεβού έχει κλειστεί για απόψε το βράδυ μεταξύ του Δώνη, του Παϊρότζ, του Νταμπίζα και του γιου του Ταϊλανδού, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου θα γίνει η πρώτη γνωριμία, θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας και αναμένεται να δώσουν και τα χέρια.

Από τον Παναθηναϊκό έλεγαν πως ακόμα δεν υπάρχει οριστικό deal, ωστόσο είναι προφανές πως αυτό θα προκύψει μετά το αποψινό ραντεβού, που αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι όλες οι λεπτομέρειες και να συζητηθεί και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, λένε πως η συμφωνία θα είναι έως το 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ