Άρης-ΟΦΗ 1-0: Ο Νταρίντα «καθάρισε» και τον εδραίωσε στην 5η θέση

Άρης-ΟΦΗ 1-0: Ο Νταρίντα «καθάρισε» και τον εδραίωσε στην 5η θέση

Ο Άρης ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ, νίκησε με με 1-0 και εδραιώθηκε στην 5η θέση στο +6 από τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον ΟΦΗ, επικράτησε με 1-0 των Κρητικών και ανάγκασε τον Πέπε Μέλ σε ήττα στο ντεμπούτο του στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Οι Κίτρινοι με το γκολ του Νταρίντα, επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και παρέμειναν στην 5η θέση και στο +6 από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης.

Πιο κινητικός ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο, γκολ στο 39’ ο Νταρίντα

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Βεζένκοφ στους Κινγκς

Το πρώτο δεκάλεπτο τις αναμέτρησης δεν έκρυβε κάτι ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στον Άρη. Στο 11’ οι Κίτρινοι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, το πλασέ που επιχείρησε, ο Σουλεϊμάνοφ, όμως ,πέρασε λίγο άουτ. Ο ΟΦΗ απάντησε δύο λεπτά αργότερα με τον Νέιρα να κάνει σέντρα-σουτ από τα δεξιά και τον Κουέστα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Η συνέχεια όμως ανήκε στην ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 15ο λεπτό, ο Νταρίντα μετά από φάση διαρκείας, σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως πέρασε αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Μπάουμαν. Στο 24’ ο Άρης άγγιξε το γκολ με το ωραίο πλασέ του Λορέν Μορόν. Η μπάλα όμως χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στερώντας από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος το 8ο φετινό του γκολ. Οι γηπεδούχοι τελικά προηγήθηκαν στο 39ο λεπτό, με τον Νταρίντα να παίρνει τις κόντρες μέσα στην περιοχή, και να πλασάρει ωραία, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Καλύτερος στο δεύτερο μέρος ο Άρης, δεν βρήκε δεύτερο γκολ

Ο Άρης ήταν πιο απειλητικός και στο δεύτερο ημίχρονο. Μόλις στο 48ο λεπτό, πάλι ο Νταρίντα σούταρε από το ύψος της περιοχής με τον Μπάουμαν να διώχνει σε κόρνερ. Στο 56′ ο Σουλεϊμάνοφ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια πλάσαρε από ευνοϊκή θέση, η μπάλα όμως πέρασε λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μενέντεζ έκανε τη προβολή με τον Ελβετό τερματοφύλακα του ΟΦΗ να μπλοκάρει σταθερά. Η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 67′, όταν ο Μορόν έκλεψε τη μπάλα από τους αμυντικούς μέσα στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο, με τον Μπάουμαν να μην δυσκολεύεται να μπλοκάρει.

Oι συνθέσεις:

Άρης (Μάντζιος): Koυέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα, Πάρντο (Βερστράτ 62′), Ζουλ (Σαβέριο 82′), Μενέντες (Κάρλσον 83′), Σουλεϊμάνοφ (Τζούρασεκ 82′), Μορόν (Σαμόρα 89′).

OΦΗ (Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγιέγκος (Γκλάζερ 79′), Τοράλ (Ριέρα 74′), Νέϊρα (Λουίζ Φελίπε 65′), Μοσκέρα (Μπάκιτς 65′), Αμπάντα, Ντίκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ