Σε Λεωφόρο και Κορωπί ο γιος του Παϊρότζ

Σε Λεωφόρο και Κορωπί ο γιος του Παϊρότζ

Ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Να έχει μία πλήρη εικόνα γύρω από οτιδήποτε έχει να κάνει με την ομάδα θέλει η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Σε αυτό το πλαίσιο, μετά τη συνάντηση που υπήρξε με τον Νίκο Νταμπίζα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνα, ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ, γιος του Πάιροτζ, επισκέφτηκε αρχικά το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στη συνέχεια το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί.

Ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ πήγε στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Νταμπίζα και ξεναγήθηκε στο Κορωπί από τους Βλάχο και Παπαβασιλείου ενώ τον είδαν και κάποια από τα παιδιά των ακαδημιών που μένουν μόνιμα στο αθλητικό κέντρο και τους οποίους χαιρέτησε.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο βραδινό ραντεβού που θα γίνει με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος ειδοποιήθηκε να έρθει στην Αθήνα από τη Λάρισα όπου και βρίσκεται για να συναντηθεί με πατέρα και υιό Πιεμπονγκσάντ και με τον Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να κλειδώσει το deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ