Βιεϊρίνια : «Ευχαριστώ τον κόσμο. ΠΑΟΚ είσαι!»

Βιεϊρίνια : «Ευχαριστώ τον κόσμο. ΠΑΟΚ είσαι!»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αναδείχθηκε από τον κόσμο MVP του ΠΑΟΚ για τη σεζόν που πέρασε και ευχαρίστησε δημόσια τους φίλους της ομάδας.

Πριν λίγες μέρες ο Αντρέ Βιεϊρίνια αναδείχθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως ο MVP της σεζόν που πέρασε. Και αυτός με ένα μήνυμά του στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους φίλους του Δικέφαλου για τη στήριξή τους.

Ο Πορτογάλος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από 5,5 χρόνια στη Γερμανία όπου αγωνίστηκε στην Βόλφσμπουργκ και έκανε μια εξαιρετική χρονιά στον Δικέφαλο παίζοντας παντού: δεξί και αριστερό εξτρέμ, δεξί και αριστερό μπακ! Για την ακρίβεια ως αριστερός μπακ μπήκε και στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου είχε μόνο ένα γκολ και αυτό με εκτέλεση πέναλτι. Στο ΟΑΚΑ όμως στις 12 Μαΐου απέναντι στην ΑΕΚ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με 2-0 και την κατάκτηση του τροπαίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Και μετά αναδείχθηκε και MVP του τελικού. Τη σεζόν που πέρασε είχε και επτά ασίστ.

Για τον τίτλο του MVP της χρονιάς πάλεψε με τον Δημήτρη Πέλκα, τον οποίο κέρδισε με πολύ μικρή διαφορά ενώ 3ος ήταν ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος είχε την τιμή να τον ψηφίσουν ως MVP οι ίδιοι οι συμπαίκτες του…

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο του ΠΑΟΚ που τον ανέδειξε MVP και το έκανε μέσω Instagram γράφοντας:

«Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ που για ακόμη μια χρονιά στήριξαν με την αγάπη τους την ομάδα και εμένα προσωπικά. ΠΑΟΚ είσαι».

https://www.instagram.com/p/Bjk3UbfHjPd/?taken-by=vieirinhaofficial

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ