ΑΕΚ : Δυσκολεύει του Αραούχο λόγω Κίνας

ΑΕΚ : Δυσκολεύει του Αραούχο λόγω Κίνας

H περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο έχει δυσκολέψει πολύ για την ΑΕΚ, καθώς ομάδα της Κίνας έχει τη δυνατότητα να τον αγοράσει με 25 εκατ. ευρώ.

Η ΑΕΚ χάνει σιγά-σιγά τις ελπίδες της για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο. Παρά την επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει φοράει τη φανέλα της Ένωσης και τη νέα σεζόν, αυτό μάλλον δεν θα συμβεί.

Η δυσκολίες της υπόθεσης του Αργεντινου φορ έρχονται από την Κίνα. Συγκεκριμένα, η η Σινόμπο Γκουοάν έχει εξασφαλίσει μια ιδιαίτερη ρήτρα για τον Αραούχο, όπως έκανε και με τον Τζόναθαν Βιέρα που απέκτησε από τη Λας Πάλμας τον Φεβρουάριο για 12 εκατ. ευρώ. Ο όρος αυτός δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα της Κίνας να αποκτήσει τον Αραούχο με την καταβολή 25 εκατομμυρίων ευρώ ως τις 15 Ιουνίου.

Η κινεζική ομάδα θεωρείται από τις πλουσιότερες στην Ασία και το είχε αποδείξει στο παρελθόν με την απόκτηση του Σεντρίκ Μπακαμπού από τη Βιγιαρεάλ έναντι του ποσού των 40 εκατ. ευρώ.

Όπως είναι φυσικό, η Ένωση δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί τους Κινέζους στον οικονομικό τομέα. Σίγουρα η επιστροφή του Αραούχο για να γίνει θα πρέπει να περάσει από… 40 κύματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ