Άρης : Έρχεται ο Ερέρα

Άρης : Έρχεται ο Ερέρα

Στην Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει την Τετάρτη ο Ισπανός τεχνικός προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η άφιξη του Πάκο Ερέρα στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη. Αυτή τη φορά ο Ισπανός τεχνικός θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, για μόνιμη , μάλιστα, εγκατάσταση και θα πιάσει δουλειά. Με την παρουσία του Ερέρα θα ξεκινήσουν να τρέχουν και όλες οι εξελίξεις, σε ότι αφορά το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο προπονητής του Άρη έχει κάνει ήδη, κατά το διάστημα της παρουσίας του στην πατρίδα του, κάποιες πρώτες επαφές σε ότι αφορά ποδοσφαιριστές και μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το ποιοι θα αποκτηθούν.

Ακόμα, στην νέα συνάντηση που θα έχει με τον Θόδωρο Καρυπίδη, θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα των ποδοσφαιριστών που θα παραμείνουν στο Κλεάνθης Βικελίδης από το νυν ρόστερ. Σε πρώτη φάση, μάλιστα, θα αποφασιστεί ποιοι θα συνεχίσουν από αυτούς τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στο τέλος του τρέχοντος μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ