Εξελίξεις με στόπερ και κόφτη στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις με στόπερ και κόφτη στον Ολυμπιακό

Η εβδομάδα που ξεκίνησε αναμένεται να είναι καθοριστική σε ότι αφορά τις εξελίξεις στις μεταγραφές στόπερ και αμυντικού μέσου για την ομάδα του Πειραιά.

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που ξεκίνησε σήμερα, σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά δρώμενα στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι είναι σε διαδικασία συζητήσεων για να «κλείσουν» δύο σημαντικά μέτωπα, αυτό του στόπερ και του αμυντικού μέσου και στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν τις εξελίξεις με συγκεκριμένους παίκτες, όπως είναι ο Κρίστιαν Λέμα και ο Σανίν Πρίσιτς.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στα πλάνα του Ολυμπιακού δεν υπάρχουν μόνο ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός και ο Βόσνιος μεσοαμυντικός. Οι πειραιώτες έχουν κάνει βέβαια εξαιρετικές προτάσεις και στους δύο παίκτες που προαναφέραμε και περιμένουν άμεσα τις απαντήσεις.

Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δουλεύουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις προκειμένου αν χρειαστεί να θέσουν άμεσα σε εφαρμογή το plan B. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάντα στα υπόψιν τον Πεδράο της Γκιμαράες αλλά η πορτογαλική ομάδα εξακολουθεί να έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις για τον παίκτη.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως όσες ομάδες ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού, δεν προχώρησαν στις συζητήσεις με την πορτογαλική ομάδα, κρίνοντας ότι η Γκιμαράες ζητά πολλά χρήματα για τον παίκτη.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι στην μεταγραφική λίστα των πειραιωτών υπάρχουν κι άλλες επιλογές για το κέντρο της άμυνας και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για στόπερ από την Γαλλία.

Σε ότι έχει να κάνει με την απόκτηση αμυντικού μέσου, ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει τον Σανίν Πρίσιτς και γι’ αυτό τον λόγο επιμένει για την απόκτηση του Βόσνιου άσου που δεν ανανέωσε την συνεργασία του με την Ρεν. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια πολύ μεγάλη πρόταση στον παίκτη, δείχνοντας (και) μ’ αυτό τον τρόπο την επιθυμία τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι πειραιώτες έδωσαν μερικές μέρες διορία στον Πρίσιτς για να δώσει την απάντηση του. Όλα είναι ανοιχτά στην περίπτωση του πρώην άσου της Ρεν και όλα δείχνουν πως ο Βόσνιος θα δώσει την απάντηση του μέσα στις δυο – τρεις επόμενες μέρες.

Μια από τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στα υπόψιν οι ερυθρόλευκοι είναι ο Άλφα Σεμέδο. Ο νεαρός μεσοαμυντικός της Μορεϊρένσε έκανε μια εντυπωσιακή χρονιά «εκτοξεύοντας» τις μετοχές του και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κρύβει πως θεωρεί εξαιρετική επιλογή τον 20χρονο άσο της πορτογαλικής ομάδας.

Η συγκεκριμένη περίπτωση πάντως δεν είναι εύκολη καθώς ο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη έχουν εκφράσει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Μαρτίνς πάντως έχει εξαιρετική γνώμη για τον νεαρό μεσοαμυντικό και το όνομα του Σεμέδο είναι ψηλά στην λίστα του Πορτογάλου προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ