«Ολυμπιακέ μαζί σου, η ψυχή μας και ψυχή σου»!

«Ολυμπιακέ μαζί σου, η ψυχή μας και ψυχή σου»!

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν και οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε μειώσεις τιμών για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων θα είναι και πάλι στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Η επίσημη παρουσίαση ξεκίνησε με την προβολή βίντεο, με τα στιγμιότυπα να συνδέουν το παρελθόν με το παρόν της ομάδας του λιμανιού και φυσικά ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν στο επίκεντρο.

«Ολυμπιακέ μαζί σου, η ψυχή μας και ψυχή σου» είναι το σύνθημα της καμπάνιας της φετινής διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας από τους ερυθρόλευκους.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στις κατακτήσεις τίτλων του Ολυμπιακού από την μέρα που ανέλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά επίσης στην οικονομική ασφάλεια που υπάρχει στην ομάδα του λιμανιού αλλά και στις επιτυχίες που έχουν σημειώσει τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

«Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 55 πρωταθλήματα κι έχει παίξει οκτώ ευρωπαϊκούς τελικούς. Με τον κόσμο να στηρίζει και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι πάντα δίπλα στις ομάδες ενισχύοντας συνεχώς όλα τα τμήματα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βάζει τα χρήματα για να παίζουν δύο ομάδες του Ολυμπιακού ευρωπαϊκούς τελικούς την ίδια μέρα.

Κατακτήσαμε 55 τίτλους, ενώ από την ίδρυσή του μέχρι το 2010 είχαμε 77. Αυτό συνέβη με τη στήριξη του κόσμου, μέσω της κάρτας φιλάθλου, καθώς και με την οικονομική «αιμοδοσία» του κ. Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλουργήσει, όταν αντίπαλοί μας έχουν διαλυθεί, έχουν υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική. Αυτό γίνεται με τη στήριξη της Θύρας 7, των φιλάθλων μας, του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Μιχάλη Κουντούρη, γεμίζουμε κολυμβητήρια, γήπεδα, είμαστε παντού, όταν φυσικά δεν υπάρχουν φωτογραφικές απαγορεύσεις.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει αυτή την προσπάθεια και κανείς δεν έχει εκφράσει την παραμικρή διαμαρτυρία. Είμαστε πολύ περήφανοι για την στήριξη που προσφέρουν οι φίλαθλοι μας.  Μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη αθλητική ομάδα στην Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

Μείωση 10% και εξέδρα για ΑμΕΑ και ανέργους

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί κι έχει ιδιαίτερη σημασία έχει να κάνει με την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να μειώσει ως και 10% τις τιμές των φετινών διαρκείας, σε σχέση με την περσινή σεζόν. Είναι μια κίνηση που δείχνει πολλά για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του συλλόγου, για να διευκολύνει τους φιλάθλους της ομάδας του λιμανιού σε μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο.

Μάλιστα αυτό που επίσης έχει ιδιαίτερη σημασία, αφορά την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για εξέδρα που θα φιλοξενεί ΑΜΕΑ και ανέργους, με τον διευθυντή επικοινωνίας των ερυθρόλευκων να τονίζει χαρακτηριστικά.

Θα υπάρξει μέχρι και 10% μείωση στις τιμές. Ζούμε στην εποχή που οι Έλληνες υφίστανται τις συνέπειες της κρίσης. Για τέταρτη χρονιά γίνονται μειώσεις κι αυτό λέει πολλά. Επίσης σε όλα τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα υπάρχει μια κερκίδα που θα καλύπτει τις ανάγκες ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, ΑμΕΑ και ανέργους, ώστε να μη στερείται κανείς το γήπεδο».

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Κώστας Καραπαπάς ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός νέου ρεκόρ στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με τον διευθυντή επικοινωνίας των ερυθρόλευκων να επισημαίνει χαρακτηριστικά. «Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Ολυμπιακός είμαστε, πάντα περιμένουμε να καταρρίπτουμε τα ρεκόρ».

Ο διευθυντής επικοινωνίας των ερυθρόλευκων απάντησε και σε ερώτηση για την συνεργασία της ομάδας του Πειραιά με την Unicef, απαντώντας για το συγκεκριμένο θέμα. «Για τη UNICEF, ο Ολυμπιακός ουδέποτε είχε κάποια συνεργασία με το ελληνικό τμήμα της, αλλά με την παγκόσμια. Καταλαβαίνω πως μερικοί ακόμη και γι’  αυτό θα κάνουν σπέκουλα, ας πάνε στα χωριά της Αφρικής όπου κάνουν εμβόλια τα παιδάκια να τα πουν κι εκεί».

Οι τιμές για τα διαρκείας της σεζόν 2018-2019:

ΘΥΡΑ 3, 4, 5, 6, 7 50 ευρώ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ)

ΘΥΡΑ 21, 22 130 ευρώ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ)

ΘΥΡΑ 1,2,8,9,19,20 145 ευρώ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 115 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

ΘΥΡΑ 11, 17 240 ευρώ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 185 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

ΘΥΡΑ 12, 16 325 ευρώ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 255 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

ΘΥΡΑ  14, 15 420 ευρώ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 330 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

ΘΥΡΑ 33 685 (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 540 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

VIP 1200 (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 925 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

VVIP 2200 (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 1615 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

FAMILY ΘΥΡΑ 24, 25

1 Ενήλικας + 1 Παιδί 190 ευρώ

1 Ενήλικας + 2 Παιδιά 245 ευρώ

2 Ενήλικες + 1 Παιδί 325 ευρώ

2 Ενήλικες + 2 Παιδιά 380 ευρώ

Εισιτήριο ΕΝΗΛΙΚΑ 135 ευρώ

Εισιτήριο Παιδιού 55 ευρώ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ