Η αλήθεια για το πέναλτι στον Ποντένσε και η κόκκινη που έγινε δώρο στον Μπερνάρ – Τι λέει ο Κουτσιαύτης (vid)

Η αλήθεια για το πέναλτι στον Ποντένσε και η κόκκινη που έγινε δώρο στον Μπερνάρ – Τι λέει ο Κουτσιαύτης (vid)

Θέση για τις αμφισβητούμενες στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και του Παναθηναϊκού με τον Βόλο πήρε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης.

Η 15η αγωνιστική της Superleague ολοκληρώθηκε μεσοβδόμαδα, με τις αμφισβητούμενες φάσεις να μην λείπουν από τις αναμετρήσεις.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης σχολίασε στο «Αction 24» τις επίμαχες φάσεις στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και το πέναλτι που υπήρχε στον Ποντένσε, αλλά και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε ποτέ στον Μπερνάρ στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο.

Η τοποθέτηση του Αριστομένη Κουτσιαύτη:

Για τον αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός: «Δεν υπάρχει πέναλτι στο 64′ στον Ελ Κααμπί, ούτε λίγο μετά στον Ροντινέι. Ωστόσο έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι στη φάση του 73′ σε ανατροπή του Τζαβέλα στον Ποντένσε. Η φάση ήταν δύσκολη και έπρεπε να παρέμβει ο VAR. Aυτό ήταν το σημαντικό λάθος του Ζαμπαλά».

Για τον αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός: «Λάθος η κίτρινη κάρτα σεπ παίκτη του Παναθηναϊκού στο 33′ (σ.σ. Μπερνάρ). Στο 49′ ο Μπερνάρ έκανε ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα και θα έπρεπε να δει κίτρινη κάρτα. (σ.σ. θα ήταν η δεύτερη)».

Για τον αγώνα Άρης – Λαμία: «Κακώς ο Βάτσιος έδωσε πέναλτι υπέρ του Άρη στο 42′. Η οδηγία της UEFA λέει ότι αυτές οι περιπτώσεις χεριού δεν είναι πέναλτι».

Δείτε το βίντεο με όλες τις φάσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ