Παναθηναϊκός: «Πέταξε» από Κωνσταντινούπολη ο Τερίμ – Μικρή καθυστέρηση στην άφιξή του (vids+pic)

Παναθηναϊκός: «Πέταξε» από Κωνσταντινούπολη ο Τερίμ – Μικρή καθυστέρηση στην άφιξή του (vids+pic)

Δείτε βίντεο από τουρκικά ΜΜΕ με την άφιξη του Φατίχ Τερίμ στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρησή του με προορισμό την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπαίνει σε μια νέα εποχή, με τον Φατίχ Τερίμ να είναι αυτός που αναλαμβάνει το τριφύλλι.

Ο Τούρκος τεχνικός, που έχει γράψει ιστορία με τη Γαλατάσαραϊ και την εθνική ομάδα της Τουρκίας, αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας την Τετάρτη (27/12) και θα σηκώσει άμεσα μανίκια, καθώς το απόγευμα θα βρεθεί στην πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του «τριφυλλιού».

Ο Φατίχ Τερίμ πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους κατά την αναχώρησή του από την Τουρκία για να έρθει στην Αθήνα. Ο Τούρκος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και σήμερα αναμένεται να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες.

Τα τουρκικά ΜΜΕ περίμεναν τον Τούρκο προπονητή στο αεροδρόμιο από το οποίο επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο που ταξιδεύει για την χώρα μας και δημοσίευσαν ένα βίντεο από την στιγμή της άφιξής του.

«Σας αγαπώ όλους. Φυσικά και έχουμε πολλά να πούμε, αλλά όχι τώρα», ανέφερε ο Τούρκος προπονητής.

Η πτήση του έμπειρου τεχνικού πάντως θα φτάσει με καθυστέρηση μιας ώρας στο «Ελ. Βενιζέλος», με το όλο πρόγραμμα να πηγαίνει λίγο πίσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ