Το «αντίο» του Γιοβάνοβιτς: «Εύχομαι να πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους»

Το «αντίο» του Γιοβάνοβιτς: «Εύχομαι να πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του.

Στο Κορωπί βρέθηκε μέσα στη μέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος τεχνικός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τόνισε ότι θα χαρεί περισσότερο από όλους αν καταφέρουν φέτος να πάρουν το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Ροντινέι: «Ο Ολυμπιακός είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα – Θέλω να μείνω όσο περισσότερο γίνεται στην Ευρώπη»

Μεταξύ άλλων ο Γιοβάνοβιτς είπε:

«Όπως γνωρίζετε δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή, είστε η ομάδα μου. Μαζί πετύχαμε πολλά. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους. Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ