Παναθηναϊκός: Ανέβασαν ρυθμούς Τσέριν και Τζούρισιτς στην σημερινή προπόνηση

Παναθηναϊκός: Ανέβασαν ρυθμούς Τσέριν και Τζούρισιτς στην σημερινή προπόνηση

Ο Φατίχ Τερίμ πραγματοποίησε τη δεύτερη προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» και είδε τους Τσέριν και Τζούρισιτς να ανεβάζουν ρυθμούς, όμως να μην ακολουθούν το πρόγραμμα των υπολοίπων.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την σημαντική αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 16η αγωνιστική της Super League (3/1, 21:00) που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Φατίχ Τερίμ στη προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (28/12) δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στην τακτική, οι οποίοι ανέβασαν ρυθμούς μετά την διακοπές που είχαν λόγω των γιορτών. Ο Τούρκος προπονητής των Πρασίνων είδε τους Άνταμ Τσέριν και Φίλιπ Τζούρισιτς να ακολουθούν ένα πιο έντονο ατομικό πρόγραμμα, το οποίο έβγαλαν χωρίς πρόβλημα και δείχνουν έτοιμοι να ανεβάσουν ρυθμούς, ώστε να ακολουθήσουν σιγά σιγά το πρόγραμμα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη του «Sportando»: «Ο Πίτερς συμφώνησε με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2026»

Εκτός παραμένουν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν οι οποίοι συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ανέβηκαν οι στροφές στο «Γ. Καλαφάτης» στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης. Οι Πράσινοι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει, πέραν από προθέρμανση και rondo, αρκετή μπάλα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και μικρές εστίες.

Ατομικό πρόγραμμα σε πιο έντονο ρυθμό ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, θεραπεία οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν ο Κλεϊνχέισλερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ