Πανσερραϊκός: Τέλος οι Χαγεκ και Κολομπίνο, πρώτη προπόνηση για Ουάρντα

Πανσερραϊκός: Τέλος οι Χαγεκ και Κολομπίνο, πρώτη προπόνηση για Ουάρντα

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (28/12) τη κοινή συναινέσει λύσει της συνεργασίας της με τους Χάγεκ και Κολομπίνο. Πρώτη προπόνηση με τους Σερραίους για τον Αμρ Ουάρντα

Ο Πανσερραϊκός με επίσημη ανακοίνωση του γνωστοποίησε ότι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας αποτελούν παρελθόν αφού έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους με τον σύλλογο των Σερρών.

Ο λόγος για τους Τόμας Χάγεκ και Άντριαν Κολομπίνο οι οποίοι είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής και είχαν τεθεί εκτός πλάνων από τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο 32χρονος Τσέχος αμυντικός αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια με τους Σερραίους, σε δύο από αυτά μάλιστα αποβλήθηκε, ενώ ο 30χρονος Ουρουγουανός μέσος κατέγραψε μόλις 2 ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφουν οι μάσκες σε κλειστούς χώρους – Ανησυχία για την αύξηση κρουσμάτων κορονoϊού

Επίσης σήμερα Πέμπτη (28/12) ο Αμρ Ουάρντα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Σερραϊκό σύλλογο, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Μετά την Χριστουγεννιάτικη άδεια που έδωσε σε όλους την ευκαιρία να περάσουν τις εορταστικές ημέρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να πάρουν ανάσες, να γεμίσουν μπαταρίες και να καθαρίσουν το μυαλό τους, ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, οι παίκτες του Πανσερραϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι “κόκκινοι” είχαν ραντεβού με τον Πάμπλο Γκαρσία και το τεχνικό τιμ και αφού προηγήθηκαν οι σχετικές ευχές, εστάλη το μήνυμα πως πλέον πρέπει όλοι να συγκεντρωθούν στα επικείμενα κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια.

Το νέο πρόσωπο στην ομάδα ήταν ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος έφτασε στις Σέρρες και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα κόκκινα και πλέον περιμένει τον ερχομό του 2024 για να μπορέσει να τεθεί και επίσημα στη διάθεσή του προπονητή του. Με αυτή την προπόνηση ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (Πέμπτη 04/01, 17:00) και το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις για τα “λιοντάρια” μέχρι την match day.

Για τον αγώνα στο Αγρίνιο δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μπέργκστρεμ, όπως και οι Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο. Οι δύο τελευταίοι έχουν ήδη ενταχθεί στην προετοιμασία των Εθνικών ομάδων του Ουζμπεκιστάν και της Μπουρκίνα Φάσο προκειμένου να λάβουν μέρος στο Κύπελλο Ασίας και στο Κύπελλο Αφρικής αντίστοιχα και θα απουσιάσουν σίγουρα μέχρι τις 23 Ιανουαρίου όταν και ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων και στη συνέχεια αναλόγως της πορείας τους.

Τέλος, οι Τόμας Χάγιεκ και Άντριαν Κολομπίνο έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους με την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ