Παναθηναϊκός : Ο Παϊρότζ εξήγησε στον Δώνη το πλάνο της επόμενης διετίας

Παναθηναϊκός : Ο Παϊρότζ εξήγησε στον Δώνη το πλάνο της επόμενης διετίας

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ανέλυσε το πλάνο του στον Γιώργο Δώνη για τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την επόμενη διετία.

Το ραντεβού της Δευτέρας 4/6, ανάμεσα στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με τον Γιώργο Δώνη έφερε εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του τριφυλλιού, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας ανέλυσε το πλάνο του στον Έλληνα προπονητή.

Στη συζήτηση η οποία διεξήχθη σε καλό κλίμα, ο Παϊρότζ είπε στον Δώνη ότι του χρόνου στόχος είναι να χτιστεί η ομάδα με το υπάρχον ρόστερ. Επιπλέον, ανέφερε πως θα γίνει μία καλή μεταγραφή και ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί κυρίως με νέα παιδιά στο δυναμικό του.

Ακόμη, ο Παϊρότζ σχετικά με την επόμενη μέρα στους πράσινους τόνισε ότι από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο στόχος είναι να δυναμώσει ο Παναθηναϊκός, με δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει ο περιορισμός των μεταγραφών. Τότε, θα γίνει η μεγάλη προσπάθεια επαναφοράς της ομάδας στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου και στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Τέλος, σχετικά με τη συμφωνία με το fund της Pan Asia, ο Ταϊλανδός ανέφερε ότι όλα βαίνουν καλώς και υπάρχει πίστη ότι το πολύ σε 10-15 ημέρες θα γίνει η μεταβίβαση της πράσινης ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ