Ανσαριφάρντ : « Ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει για το μέλλον μου»

Ανσαριφάρντ : « Ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει για το μέλλον μου»

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα του Ιράν έκανε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει τον τελευταίο λόγο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει πάντα ο Ολυμπιακός. Σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Ιρανός διεθνής επιθετικός ξεκαθάρισε ότι τα πάντα είναι ανοικτά σχετικά με το μέλλον του.

Ο επιθετικός των ερυθρόλευκων επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Iran-varzeshi.com:

Για τη σεζόν που μας πέρασε: Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και δεν ξέρω γιατί δεν πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία περήφανη και πολύ ισχυρή ομάδα στην Ελλάδα αλλά χάσαμε πολλούς πόντους και δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Είχαμε και ατυχία και έτσι δεν γίναμε ήρωες για τον κόσμο μας.

Για τη μεταγραφή του: Η… δουλειά μου δεν θα είναι εύκολη γιατί θα πρέπει να πάρω την πιο καλή απόφαση. Έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό για το θέμα αυτό αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να δω τις επιλογές μου και να τις εξετάσω και μετά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει και θα δει εάν θα συμφωνήσει με κάποια ομάδα.

Για τις σκέψεις του: Αυτό το διάστημα είμαι επικεντρωμένος στην Εθνική. Στην Ρωσία θα έχω την εμπειρία της συμμετοχής στο Μουντιάλ με το Ιράν. Πρέπει να σκέφτομαι την ομάδα και το πως θα πετύχουμε. Θα έχουμε δυνατούς αντιπάλους. Έχω πολύ χρόνο να πάρω την απόφασή μου για το μέλλον μου. Αυτό το διάστημα όμως σκέφτομαι μόνο την Εθνική του Ιράν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ