Λεστιέν : Έχει στο περίμενε την ΑΕΚ

O Μαξίμ Λεστιέν δεν δείχνει να βιάζεται να κλείσει κάπου περιμένοντας κι άλλες προτάσεις, την ώρα που στην ΑΕΚ κινούνται άμεσα για επιθετικό και εξτρέμ.


Λεστιέν : Έχει στο περίμενε την ΑΕΚ | to10.gr

Η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μαξίμ Λεστιέν για τη θέση του ακραίου επιθετικού, όμως η υπόθεσή του είναι κάθε άλλο παρά εύκολη. Ο Βέλγος εξτρέμ έχει μείνει ελεύθερος και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Ένωση είναι διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού και μάλιστα θέλει να κλείσει άμεσα αυτή την υπόθεση, προσφέροντας από 500 έως 600 χιλιάδες ευρώ. Όμως, ο Λεστιέν δεν δείχνει να βιάζεται έχοντας την ΑΕΚ στο… περίμενε, καθώς θέλει να δει τι άλλες προοπτικές θα έχει για το μέλλον του.

Αποκάλυψη: Μόνο ο Σαββίδης δεν είπε «ναι» σε νέα συνάντηση!

Παράλληλα, στις τάξεις της πρωταθλήτριας Ελλάδας βρίσκονται σε αναμονή αναφορικά με το ζήτημα του Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Ουντινέζε για να  συζητήσουν το θέμα της λύσης του συμβολαίου του.

Η απόκτηση ενός επιθετικού και ενός εξτρέμ φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα για την Ένωση και η ομάδα θέλει μέχρι την άλλη εβδομάδα να κλείσει το θέμα. Βέβαια, να αναφερθεί ότι δεν εγκαταλείπεται σε καμία περίπτωση η αναζήτηση ενός μέσου.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο