Λεστιέν : Έχει στο περίμενε την ΑΕΚ

Λεστιέν : Έχει στο περίμενε την ΑΕΚ

O Μαξίμ Λεστιέν δεν δείχνει να βιάζεται να κλείσει κάπου περιμένοντας κι άλλες προτάσεις, την ώρα που στην ΑΕΚ κινούνται άμεσα για επιθετικό και εξτρέμ.

Η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μαξίμ Λεστιέν για τη θέση του ακραίου επιθετικού, όμως η υπόθεσή του είναι κάθε άλλο παρά εύκολη. Ο Βέλγος εξτρέμ έχει μείνει ελεύθερος και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Ένωση είναι διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού και μάλιστα θέλει να κλείσει άμεσα αυτή την υπόθεση, προσφέροντας από 500 έως 600 χιλιάδες ευρώ. Όμως, ο Λεστιέν δεν δείχνει να βιάζεται έχοντας την ΑΕΚ στο… περίμενε, καθώς θέλει να δει τι άλλες προοπτικές θα έχει για το μέλλον του.

Παράλληλα, στις τάξεις της πρωταθλήτριας Ελλάδας βρίσκονται σε αναμονή αναφορικά με το ζήτημα του Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Ουντινέζε για να  συζητήσουν το θέμα της λύσης του συμβολαίου του.

Η απόκτηση ενός επιθετικού και ενός εξτρέμ φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα για την Ένωση και η ομάδα θέλει μέχρι την άλλη εβδομάδα να κλείσει το θέμα. Βέβαια, να αναφερθεί ότι δεν εγκαταλείπεται σε καμία περίπτωση η αναζήτηση ενός μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ