«Αυτή είναι η ρήτρα του Ολυμπιακού για τον Ναβάρο» – Έρχεται αύριο για ιατρικά και υπογραφές (pic)

Ο Ισπανός επιθετικός έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό – Πόσα χρήματα είναι η ρήτρα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό αναμένεται το Σάββατο (30/12) ο Φραν Ναβάρο, όπως ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να επιβεβαιώνει απόλυτα το ρεπορτάζ του «10».

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την Πόρτο και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται στην Αθήνα ο Ισπανός επιθετικός για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Διαβάστε επίσης: Η «παγίδα», το πάθημα της Μπαρτσελόνα και ο υποψιασμένος Ολυμπιακός (vids)

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνo στο «Twitter», η συμφωνία των δύο ομάδων είναι για δανεισμό του Ισπανού επιθετικού έναντι του ποσού των 250.000 €, ενώ στο deal υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 7.500.000 €.

Μια οψιόν που δεν είναι υποχρεωτική, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ σε περίπτωση ενεργοποίησής της από τον Ολυμπιακό θα υπάρξει και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από