Συμφωνία Ολυμπιακού, Πόρτο για Φραν Ναβάρο – Ισως αύριο στην Ελλάδα – Εφυγε ο Ελ Κααμπί

Συμφωνία Ολυμπιακού, Πόρτο για Φραν Ναβάρο – Ισως αύριο στην Ελλάδα – Εφυγε ο Ελ Κααμπί

Από την Πορτογαλία προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε το εκλεκτό των Αλβες και Καρβαλιάλ για την επίθεση, με τον 25χρονο Ναβάρο και την Πόρτο να λένε το «ναι». Τον θέλει άμεσα στην Ελλάδα ο προπονητής. Αναχώρησε για το Μαρόκο ο Ελ Κααμπί.

Ο Ολυμπιακός βρήκε σέντερ φορ. Ο Φραν Ναβάρο ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr από την Πορτογαλία, υπάρχει συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. Του Ολυμπιακού, της Πόρτο, αλλά και του Ισπανού σέντερ φορ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η πρώτη χειμερινή προσθήκη των Πειραιωτών.

Από την Πορτογαλία προκύπτει πως ο Πέδρο Αλβες είχε απευθείας επικοινωνία με την Πόρτο και τον ποδοσφαιριστή εδώ και αρκετές ημέρες, καθώς ο ποδοσφαιριστής πήρε το «ΟΚ» και από τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Για την ακρίβεια, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν πολύ ένθερμος υποστηρικτής της μεταγραφής του 25χρονου σέντερ φορ και είπε αμέσως το «ναι» στον Ισπανό, έναν από τους κορυφαίους σκόρερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Η «παγίδα», το πάθημα της Μπαρτσελόνα και ο υποψιασμένος Ολυμπιακός (vids)

Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Πόρτο για τον δανεισμό του Ναβάρο, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Οψιόν που φαίνεται ότι είναι σε λογικά πλαίσια για τους Ερυθρόλευκους, όπως αναφέρουν πηγές από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Κάτι που μένει να φανεί τις επόμενες ώρες, όταν και θα επισημοποιηθεί το deal.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να φέρει άμεσα στην Ελλάδα έναν επιθετικό. Και αυτό θα γίνει. Όπως προκύπτει από την Πορτογαλία, γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε ο Ναβάρο να έρθει στην Ελλάδα έως αύριο, Σάββατο (30/12). Και πιθανότατα αυτό θα συμβεί. Καθώς ο Καρβαλιάλ τον θέλει άμεσα στην Ελλάδα και στο Ρέντη, για να τον εντάξει στο σύνολο.

Ο Καρβαλιάλ έχει έναν ακόμη πολύ σοβαρό λόγο για να θέλει… χθες στην Ελλάδα τον νέο επιθετικό. Και αυτό διότι οι προσπάθειες να βρεθεί λύση με το Μαρόκο, ώστε να μείνει μερικές ημέρες παραπάνω ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, δεν στέφθηκαν με επιτυχία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αφρικανικής χώρας, Οουαλίντ Ρεγκραγκί ήταν αδιάλλακτος ως προς την ένταξη του επιθετικού του Ολυμπιακού στην προετοιμασία της ομάδας του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ελ Κααμπί να αναχωρήσει ήδη για το Μαρόκο, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ξεκινάει προετοιμασία στις 2 Ιανουαρίου. Με τον αριστεροπόδαρο σέντερ φορ να ενημερώνεται για τις εξελίξεις και να μπαίνει στο αεροπλάνο για την Καζαμπλάνκα. Κάτι που προφανώς καθιστά αναγκαία την άμεση άφιξη του Ναβάρο στην Ελλάδα. Ειδικά από τη στιγμή που ο Ελ Αραμπί είναι τραυματίας και μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός για τα ματς με τη Λαμία και την ΑΕΚ θα ήταν ο Γιόβετιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ