Ναβάρο: «Έτσι ήρθα στον Ολυμπιακό – Να κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται» (Vid)

Ναβάρο: «Έτσι ήρθα στον Ολυμπιακό – Να κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται» (Vid)

Ο Φραν Ναβάρο αποκαλύπτεται στην κάμερα του Ολυμπιακού και δεν κρύβει τη χαρά αλλά και την ανυπομονησία του για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2023 ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή, με την απόκτηση του Φραν Ναβάρο.

Ο Ισπανός άσος μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ και αναφέρθηκε στο πώς έγινε η μετακίνησή του στους Πειραιώτες ενώ τόνισε πως θέλει να βάλει πολλά γκολ και να κατακτήσει τα πάντα με τη νέα του ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Τώρα θα δούμε «άλλη» Ευρωλίγκα

Όσα είπε ο Ναβάρο:

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Όταν άκουσα πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για εμένα χάρηκα πολύ γιατί πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα. Το να έρθω εδώ ήταν μια πολύ καλή απόφαση».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Πιστεύω πως είμαι ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει πολύ, μου αρέσει να βελτιώνομαι στην περιοχή, όπου τελειώνουν οι φάσεις, Μου αρέσει να ξεμαρκάρομαι ώστε να κερδίζω χώρο και να βοηθώ την ομάδα να ανοίξει το παιχνίδι. Είμαι πάντα προσεκτικός στο τι συμβαίνει μέσα στην περιοχή, διότι για έναν επιθετικό είναι πολύ σημαντικό να σκοράρει».

Για το πώς ήρθε στον Ολυμπιακό: «Ο προπονητής ενδιαφερόταν για εμένα και αυτό με βοήθησε πολύ να έρθω. Μίλησα επίσης με τον Πέδρο Άλβες πριν από μερικές μέρες και μου μίλησε για το πρότζεκτ της ομάδας. Μου είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα που πάντα έχει στόχο τη νίκη κι έτσι έκανα το βήμα».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με έναν επιθετικό, αλλά θα δίνω όλο μου τον εαυτό σε κάθε αγώνα. Θα προσπαθώ πάντα και πιστεύω πως είναι μια καλή χρονιά για όλους. Στον Ολυμπιακό έχουν αγωνιστεί μεγάλοι και διάσημοι παίκτες που έγραψαν ιστορία στον σύλλογο».

Για την πορεία του στη Ζιλ Βιθέντε: «Στη Ζιλ Βιθέντε τα πήγα πολύ καλά. Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου να σκοράρω, γιατί ένας επιθετικός μόνος του δεν μπορεί. Ελπίζω λοιπόν κι εδώ να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μπορέσω να κάνω αυτό που μου αρέσει, να βάζω γκολ».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Στον κόσμο θέλω να πω πως φέτος θα προσπαθήσουμε για όλα. Να κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται για να είναι ευτυχισμένη η νέα χρονιά για όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ