Την Παρασκευή στην Ελλάδα ο Ερέρα

Την Παρασκευή στην Ελλάδα ο Ερέρα

Νέα εξέλιξη είχαμε όσον αφορά τον ερχομό του Πάκο Ερέρα στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό κατόπιν συνεννόησης του Ισπανού τεχνικού με τους ανθρώπους του Άρη, ο Ερέρα θα έρθει την Παρασκευή. Θυμίζουμε ότι αρχικά η ΠΑΕ είχε ενημερώσει πως εκτός απροόπτου η άφιξή του νέου προπονητή των κίτρινων θα γινόταν την επόμενη εβδομάδα. Τελικά αυτό […]

Νέα εξέλιξη είχαμε όσον αφορά τον ερχομό του Πάκο Ερέρα στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό κατόπιν συνεννόησης του Ισπανού τεχνικού με τους ανθρώπους του Άρη, ο Ερέρα θα έρθει την Παρασκευή.

Θυμίζουμε ότι αρχικά η ΠΑΕ είχε ενημερώσει πως εκτός απροόπτου η άφιξή του νέου προπονητή των κίτρινων θα γινόταν την επόμενη εβδομάδα. Τελικά αυτό άλλαξε, με τον πολύπειρο Ισπανό να έρχεται την Παρασκευή και τη Δευτέρα να παρουσιάζεται επισήμως, από τη νέα του ομάδα.

Έτσι οι οπαδοί του Άρη, αλλά και οι εκπρόσωποι του Τύπου θα έχουν την ευκαιρία να έχουν την πρώτη επαφή μαζί του και να μάθουν τα σχέδια, τα πλάνα και τους στόχους που έχει θέσει για τον «Θεό του πολέμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ