Φαζός : «Ευχαριστώ τον ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη»

Φαζός : «Ευχαριστώ τον ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη»

Ο νεαρός αμυντικός στις δηλώσεις που έκανε μετά την σύναψη διετούς συμφωνίας με τον ΟΦΗ, στην επιστροφή των κρητικών στη Σούπερ Λίγκα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Μανώλη Φαζό για δύο ακόμη χρόνια, με τον 23χρονο αμυντικό να κάνει δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και να ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Επίσης τόνισε ότι θα είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει το 100%, ενώ κάλεσε τον κόσμοι να συμπαρασταθεί ακόμη πιο πολύ στην ομάδα τώρα που επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα.

«Επιστρέφω μαζί με την ομάδα, ξανά στην Σούπερ Λίγκ. Αυτό τα λέει όλα», είπε αρχικά στο ofi1925.gr. Πριν από τρία χρόνια, αγωνίστηκε ξανά με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ. Να συμπληρώσουμε ότι οι Φαζός παρέμεινε στην ομάδα μετά τον υποβιβασμό της στην Γ’ και την Β’ Εθνική και τώρα επιστρέφει με αυτήν, στην μεγάλη κατηγορία.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ηταν τρία δύσκολα χρόνια για όλους μας, στις μικρές κατηγορίες. Ο ΟΦΗ δεν ανήκει εκεί. Επέστρεψε εκεί που αξίζει να βρίσκεται και χαίρομαι και επιστρέφω και εγώ στην Σούπερ Λίγκ, με τον ΟΦΗ. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για τους προσωπικούς του στόχους, τονίζει πως «θα συνεχίσω να δίνω το 100% στην προπόνηση και στα παιχνίδια, περιμένοντας πάντα την ευκαιρία. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσω τη νέα περίοδο, να δώσω ότι περισσότερο έχω για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ενώ στέλνει και ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Τους θέλουμε ακόμα περισσότερο δίπλα μας. Φέτος δείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνουμε και του χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ