Ξεκίνησαν τον σχεδιασμό ο Δώνης και οι συνεργάτες του

Ξεκίνησαν τον σχεδιασμό ο Δώνης και οι συνεργάτες του

Μεταγραφικές προτεραιότητες και πρόγραμμα προετοιμασίας βρίσκονται ήδη στην ατζέντα του 49χρονου προπονητή, ο οποίος σηκώνει… μανίκια.

Ο Γιώργος Δώνης έχει δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό και την Παρασκευή πιθανότατα θα είναι η μέρα που θα ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία του με τους πράσινους. Ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να κατέβει στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη μαζί με τους συνεργάτες του προκειμένου να υπογράψουν τα συμβόλαια με την ΠΑΕ και να πιάσουν και επίσημα δουλειά.

Κάτι που έχουν ξεκινήσει ήδη… ανεπίσημα. Ο Δώνης δεν χάνει ούτε μέρα και ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας, ενώ συντάσσει και το οργανόγραμμα για την προετοιμασία. Παράλληλα, οι συνεργάτες του έχουν πιάσει κι εκείνοι δουλειά, έχοντας κάνει ανάλυση γύρω από τα πάντα, όσο καιρό το θέμα βρισκόταν υπό διαπραγμάτευση.

Ο Δώνης έχει ένα τιμ το οποίο δουλεύει πάρα πολύ, είναι συνεργάτες που του έχει χρόνια μαζί του, κάτι που θεωρείται κλειδί στην πετυχημένη πορεία που έχουν έως τώρα όπου κι αν έχουν δουλέψει. Ήδη έχει γίνει προεργασία για τις θέσεις που θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα, για τις ανάγκες που υπάρχουν, για τις μέρες προετοιμασίας και το πρόγραμμα αυτής.

Ο γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Γρηγόρης Γεωργίτσας, που βρίσκεται χρόνια μαζί με τον 49χρονο προπονητή και θεωρείται ένας από τους καλύτερους του χώρου. Εκείνος είναι υπεύθυνος για πολλά θέματα που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να πέσει αρκετό βάρος στις δικές του… πλάτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ