UEFA: «Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου»

UEFA: «Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Η UEFA δημοσιοποίησε μία λίστα με τους 40 πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και μέσα σε αυτούς συμπεριέλαβε τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη

H UEFA με φόντο την νέα χρόνια δημοσιοποίησε μια ιδιαίτερη λίστα με τίτλο «Players to watch out», στην οποία αναφέρονται οι πιο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών σε όλη την Ευρώπη, οι οποίοι αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής αφού αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Μέσα σε αυτή τη λίστα βρίσκονται τα ονόματα των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη, σε μια μεγάλη διάκριση για τους Έλληνες παίκτες. Το επίτευγμα αυτό είναι αρκετά μεγάλο, αν αναλογιστούμε ότι σε αυτό το κατάλογο συμπεριλαμβάνονται παίκτες όπως ο Ρίκο Λιούις της Μάντσεστερ Σίτι, ο Πάλμερ της Τσέλσι, ο Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα και ο Ζαϊρ – Εμερί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπακασέτας, ο Γιαννούλης και οι… άλλοι – Αυτοί είναι οι Έλληνες του εξωτερικού που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι

«Ο Γιάννης Κωνσταντελιάς και ο συμπαίκτης του Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φαίνεται να είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου με αμφότερους ήδη στην εθνική ομάδα της χώρα τους. Ο επιθετικός μέσος καθιερώθηκε σε επίπεδο συλλόγου το 2022/23, έχει εντυπωσιακή ικανότητα ντρίμπλας και ο συνδυασμός με τους συμπαίκτες του γίνεται αβίαστα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Οι 40 παίκτες του «Players to watch out» όπως αναφέρει η UEFA έχουν επιλεγεί από το δίκτυο των ρεπόρτερ, των ανταποκριτών και των συντακτών της από όλη την ήπειρο, προκειμένου να προβλέψει ποιοι νεαροί παίκτες θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν στην ευρωπαϊκή σκηνή το 2024.

Στο παρελθόν η UEFA έχει συμπεριλάβει στη συγκεκριμένη λίστα μερικούς από τους μετέπειτα μεγαλύτερους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως τους Έρλινγκ Χάαλαντ (2019), Ραφαέλ Λεάο (2020), Τζούντ Μπέλιγχαμ (2021 ) και Γκάβι (2022).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ