Παναθηναϊκός: Επίσημος ο δανεισμός του Κλεϊνχέισλερ στη Χάιντουκ

Παναθηναϊκός: Επίσημος ο δανεισμός του Κλεϊνχέισλερ στη Χάιντουκ

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ παραχωρήθηκε από τον Παναθηναϊκό στην Χάιντουκ Σπλιτ με τη μορφή του δανεισμού ως το καλοκαίρι.

Στην Κροατία για λογαριασμό τα πρωτοπόρου Χάιντουκ Σπλιτ θα αγωνιστεί ως δανεικός τους επόμενους έξι μήνες ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, με τον Παναθηναϊκό και την πρωτοπόρο της κροατικής Λίγκας να ανακοινώνουν σχεδόν ταυτόχρονα τον δανεισμό του έως τον Ιούνιο του 2024.

Ο 29χρονος διεθνής Ούγγρος μέσος θα ενταχθεί στο καμπ της κροατικής ομάδας στο Μπιτζέλι, όπου πραγματοποιεί χειμερινή προετοιμασία και θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 30.

Διαβάστε επίσης: Η άτακα του Τάκη Λεμονή για τη μεταγραφή του Ζέλσον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό (vid)

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που επιτέλους βρίσκομαι εδώ. Ήταν μερικές μεγάλες μέρες, αλλά όλα τελείωσαν προς αμοιβαία ικανοποίηση και ανυπομονώ για την αυριανή προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες.

Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, θα βάλω τα δυνατά μου για να γίνουμε πρωταθλητές, να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήρθα εδώ έχοντας προπονήσεις στα πόδια μου, είμαι σε καλή φόρμα οπότε δεν θα αργήσω να το συνηθίσω.

Έπαιξα για πολύ καιρό στην Όσιγιεκ, γνωρίζω πολύ καλά το πρωτάθλημα και τη Χάιντουκ, καθώς και πολλούς απ’ τους νέους συμπαίκτες μου. Περιμένω να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί…» τόνισε ο Κλεϊνχέισλερ στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Χάιντουκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ