Κρύος : «Ο Ερέρα δεν ήρθε τυχαία στον Άρη»

Κρύος : «Ο Ερέρα δεν ήρθε τυχαία στον Άρη»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Ισπανία και γνωρίζει τον Πάκο Ερέρα, μίλησε σε ραδιοφωνικό και εξήρε τη δουλειά του νέου προπονητή του Άρη.

Για μια εξαιρετική επιλογή όσον αφορά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τον Πάκο Ερέρα, έκανε λόγο ο Βαγγέλης Κρύος, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από το ισπανικό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί εκεί. Ο παλαίμαχος άσος, εξήγησε πως ο Ερέρα ήρθε απολύτως συνειδητοποιημένος στους κίτρινους, χαρακτηρίζοντάς τον προπονητή με τεράστια εμπειρία.

Επίσης πρόσθεσε πως ο νέος τεχνικός του Άρη αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, γνωρίζει πώς να παίρνει το 100% από τον κάθε παίκτη του, αλλά και το ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως μάνατζερ και σκάουτερ σε μία ομάδα.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Κρύος είπε στον Libero 107,4 FM

Για τον Πάκο Ερέρα: «Έκανε πολύ καλή επιλογή ο Άρης. Σε θέματα  τακτικής είναι άριστος, δουλεύει καλά με τους παίκτες και έχει τεράστια εμπειρία. Για να βγει Ισπανός προπονητής στο εξωτερικό πρέπει να μην έχει ανάγκη από άλλες εμπειρίες στην Ισπανία. Είναι κίνηση που προήλθε μετά από σκέψη. Δεν έγινε τυχαία. Ο Συγκεκριμένος  κόουτς γνωρίζει όλο το ισπανικό ποδόσφαιρο απ έξω. Ψάχνει πλέον κάτι το διαφορετικό. Η προσαργμογή των Ισπανών δεν είναι τόσο χρονοβόρα. Μοιάζουν οι κουλτούρες των δύο χωρών και αυτό βοηθάει αρκετά».

Για το στιλ παιχνιδιού που επιλέγει: «Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο ο Ερέρα. Με κοντά τις γραμμές. Πρεσσάρει ψηλά. Παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και θέλει η ομάδα του να έχει οργάνωση στο παιχνίδι της. Γενικά ο κόσμος και η ομάδα του ΑΡΗ θα παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Είναι στην νοοτροπία των Ισπανών προπονητών το ελκυστικό ποδόσφαιρο».

Και πρόσθεσε: «Είναι (σ.σ. ο Ερέρα) καλή επιλογή. Το μόνο που μένει είναι να δέσει με τους παίκτες. Η αρχή είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αν πάει καλά θα φανεί από την αρχή. Έχει άριστη σχέση με τους ποδοσφαιριστές και κοιτάει να παίρνει το 100% από τον καθένα».

Ενώ ακόμη είπε: «Γνωρίζει τους Ισπανούς παίκτες, έχει δουλέψει και ως τεχνικός διευθυντής και μπορεί να λειτουργήσει και ως μάνατζερ και σκάουτερ. Το θέμα είναι τι θατου ζητηθεί και ποιος είναι ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν. Πιστεύω πως θα τα καταφέρει καλά. Θα είναι ευχαριστημένος ο κόσμος και η διοίκηση του Αρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ