Βόκολος: «Τι μπορείς να πεις; Είμαι πραγματικά συγκινημένος»

Βόκολος: «Τι μπορείς να πεις; Είμαι πραγματικά συγκινημένος»

Ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε συγκινημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Με το… αριστερό μπήκε στο νέο έτος ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στη Λαμία από την τοπική ομάδα με 1-0 για την 16η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου προηγήθηκε στο τέταρτο λεπτό από το γκολ του Σλίβκα και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής της Λαμίας, δήλωσε συγκινημένος από την προσπάθεια των παικτών του και λυπάται που δεν μπορούσε να είναι κόσμος στο γήπεδο να χαρούν μαζί με την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Μπιέλ – Αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο (pics, vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τι μπορείς να πεις; Είμαι πραγματικά συγκινημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά για άλλη μια φορά. Προσπαθούμε φέτος να δημιουργήσουμε μια νοοτροπία νικητή. Τα παιδιά ανταποκρίνονται σε απόλυτο βαθμό.Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που μας δίνει δύναμη, κουράγιο, αυτοπεποίθηση και πρέπει να την ευχαριστηθούμε σήμερα.

Από αύριο κατεβάζουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε τη δουλειά μας, γιατί ο δρόμος είναι μεγάλος. Σίγουρα είναι μια νίκη που την άξιζαν τα παιδιά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν ήταν νίκη στις λεπτομέρειες. Ειδικά στο 1ο μέρος, δημιουργήσαμε φάσεις, κάναμε ευκαιρίες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επίσης, είμαι στενοχωρημένος που σε αυτήν τη μέρα δεν είχε κόσμο στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ