Τι είπε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον Νταβίντ Κάρμο

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τόνισε ότι ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας απέρριψε πρόταση δανεισμού για τον υψηλόσωμο στόπερ, που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Μπορεί τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ντάβιντ Κάρμο από την Πόρτο, αλλά ο τεχνικός των Δράκων, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, τα είπε… διαφορετικά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του παιχνιδιού με την Μποαβίστα.

Ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας όταν ρωτήθηκε για τον Νταβίντ Κάρμο αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της Πόρτο απέρριψε πρόταση δανεισμού για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό.

Αναλυτικά το κομμάτι που μίλησε για τον Κάρμο:

«Είναι άλλο πράγμα να ψάχνεις για παίκτες με διαφορετικό background από άλλους που καταλαβαίνουν πώς είναι να παίζεις για έναν σύλλογο όπου η ισοπαλία εκλαμβάνεται ως ήττα. Ο Άλαν Βαρέλα είναι 22 ετών, ο Φραν Ναβάρο είχε έρθει από την Ζιλ Βιθέντε… Ο Κάρμο είναι διαφορετική περίπτωση αλλά είναι μαζί μας. Ο πρόεδρος Πίντο ντα Κόστα μού είπε ότι αρνήθηκε προσφορά για να δώσει ως δανεικό τον Νταβίντ Κάρμο. Δεν σημαίνει πως όταν ένας παίκτης κοστίζει 7 ή 8 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να παίζει αμέσως».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από