«Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Κάρμο» – Τι λένε στην Πορτογαλία

«Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Κάρμο» – Τι λένε στην Πορτογαλία

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους - Τι αποκαλύπτουν στην Ιβηρική...

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη μια μεταγραφή μετά την απόκτηση του Φραν Ναβάρο και του Ζέλσον Μαρτίνς, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, αφού είναι κοντά στον Νταβίντ Κάρμο.

Ο υψηλόσωμος (1.96μ.) κεντρικός αμυντικός φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από το λιμάνι, όπως γράφουν σήμερα τα ΜΜΕ στην Ιβηρική και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες.

Οι Πειραιώτες «καίγονται» για την απόκτηση στόπερ και ο Κάρμο είναι αυτός που θέλει ο Κάρλος Καρβαλιάλ για το κέντρο της άμυνας της ομάδας, έχει κάνει ήδη την εισήγηση του και ο Ολυμπιακός φέρεται να… δουλεύει την περίπτωση του. Όπως αναφέρει και η «Record», ο Κάρμο πλησιάζει στον Ολυμπιακό, με την Πόρτο να είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά των ερυθρόλευκων.

Σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η επαφή πριν από λίγες μέρες ανάμεσα στις δύο ομάδες για τη μεταγραφή του Φραν Ναβάρο, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο ματς με τη Λαμία. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την περίπτωση του Κάρμο, ο Καρβαλιάλ τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην Μπράγκα, ενώ φέτος έχει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2027.

Είναι 24χρονών, αριστεροπόδαρος στόπερ, και αγωνίζεται στην Πόρτο μετά από τη μεταγραφή που έκανε από την Μπράγκα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζει ο Ολυμπιακός για το κέντρο της άμυνας, καθώς κινείται και για τον Βραζιλιάνο Γκαμπριέλ Περέιρα από τη Ζιλ Βισέντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ