«Λιόν και Σεβίλλη θέλουν τον Μαντί Καμαρά» (pics)

«Λιόν και Σεβίλλη θέλουν τον Μαντί Καμαρά» (pics)

Η Λιόν εξετάζει την περίπτωση του Μαντί Καμαρά, ενώ η γαλλική ομάδα φέρεται να μην «παίζει» μόνη της για την απόκτηση του, αφού στο «κόλπο» είναι και η Σεβίλλη.

Ο Μαντί Καμαρά επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρόμα, όπου ήταν δανεικός και είναι αναντικατάστατος στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας πολύ καλή σεζόν, στην επιστροφή του στο λιμάνι.

Ο Αφρικανός μέσος είναι σημαντικός από το ξεκίνημα της χρονιάς, ενώ έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «FootMercato» η Λιόν εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 26χρονου χαφ του Ολυμπιακού, λίγα 24ωρα μετά την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.

Οι Λιονέ θέλουν να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή και ο χαφ του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται σοβαρά στα «μπλοκάκια» των Γάλλων. Όπως υποστηρίζουν οι Γάλλοι, η Λυών εξετάζει τόσο τον Σανταμαριά της Ρεν, όσο και τον Μάτιτς, ωστόσο ταυτόχρονα παρακολουθεί και την υπόθεση του Καμαρά.

Παρόλα αυτά δεν «παίζει» μόνη της, καθώς υπάρχουν κι άλλα δημοσιεύματα για το μέλλον του Καμαρά, μιας και η Σεβίλλη φέρεται να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του.

Παράλληλα, το «FootMercato» τονίζει ότι για τον μέσο του Ολυμπιακού υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μαρσέιγ, τη Βόλφσμπουργκ, τη Βέρντερ Βρέμης αλλά και από μια ακόμη ομάδα της Ligue 1, κάνοντας και ειδική αναφορά στο συμβόλαιο του 26χρονου με τον Ολυμπιακό το οποίο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το περασμένο καλοκαίρι η Λυών είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά, ωστόσο οι Γάλλοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού οι οποίες ξεπερνούσαν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε τα δημοσιεύματα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ