Ολυμπιακός : Προτάθηκε ο Μιγκέλ Βελόσο

Ολυμπιακός : Προτάθηκε ο Μιγκέλ Βελόσο

O Πορτογάλος αμυντικός μέσος προτάθηκε στον Ολυμπιακό και φαίνεται πως η περίπτωσή του εξετάζεται από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν παίκτη για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη μεσαία του γραμμή και ένα όνομα που ακούγεται για τη συγκεκριμένη θέση είναι αυτό του Μιγκέλ Βελόσο. Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Τζένοα και προτάθηκε στους ερυθρόλευκους οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο 32χρονος αμυντικός χαφ δεν είναι ο μόνος που εξετάζεται από τους Πειραιώτες, αλλά αποτελεί μια αξιόπιστη λύση ως κόφτης και η περίπτωσή του μόνο αμελητέα δεν θεωρείται. Να αναφερθεί ότι και στο παρελθόν ο Ολυμπιακός είχε στα υπόψιν τον ποδοσφαιριστή, όμως η υπόθεσή του δεν προχώρησε.

Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για τους ερυθρόλευκους και το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί κόστος μεταγραφής, αν φυσικά ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτησή του, δίνει «πόντους» στον παίκτη.

Τη φετινή σεζόν ο Βελόσο αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας της Γένοβας σκοράροντας μία φορά, κόντρα στην Αταλάντα στις 29 Απριλίου. Να αναφέρουμε επίσης ότι στο παρελθόν είχε φορέσει τις φανέλες των Ντιναμό Κιέβου και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την τελευταία να είναι η ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά και του έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστεί με το εθνόσημο.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο με τις ικανότητες του παίκτη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ