Παναθηναϊκός: «Μέσα» ο Χουάνκαρ  με Παναιτωλικό, εκτός ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: «Μέσα» ο Χουάνκαρ με Παναιτωλικό, εκτός ο Σένκεφελντ

Ο Χουάνκαρ προπονήθηκε και είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, ενώ η επιστροφή του Σένκεφελντ μετατίθεται για τον Ολυμπιακό.

Χαμόγελα για τον Φατίχ Τερίμ, καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής επέστρεψε ο Χουάνκαρ και τίθεται στην διάθεση του Τούρκου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό (7/1, 17:00).

Ο Ισπανός ταλαιπωρήθηκε από ιώαη τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο στην προπόνηση της Παρασκευής έδωσε το παρόν, με αποτέλεσμα να έχει άλλη μία λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Τερίμ.

Διαβάστε επίσης: Tα πρώτα δείγματα γραφής του Τερίμ και τι θέλει να αλλάξει

Ο Σένκεφελντ συνέχισε το ατομίκο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να χάνει σίγουρα Παναιτωλικό καινα βλέπει στον ορίζοντα τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (10/1, 21:30).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Στο πρόγραμμα ενσωματώθηκε ο Χουάνκαρ, ο οποίος ανάρρωσε. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ και θεραπεία οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ