Τι ετοιμάζει ο Καρβαλιάλ για την ΑΕΚ – Πάει για βασικός ο Ναβάρο

Τι ετοιμάζει ο Καρβαλιάλ για την ΑΕΚ – Πάει για βασικός ο Ναβάρο

Ο Ολυμπιακός παίζει κομβικό παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, θέλει να βγάλει αντίδραση και ο Κάρλος Καρβαλιάλ ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα - Τι «παίζει» με τον Φραν Ναβάρο...

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τη Λαμία εκτός έδρας με 1-0 κοντράρεται με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι για το 2024 και καλείται να βγάλει αντίδραση μετά το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το ματς με την Ένωση, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να καταστρώνει τα πλάνα του και να θέλει να αλλάξει πρόσωπα, αλλά και σχηματισμό σε σχέση με το ματς της Τετάρτης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δουλεύει πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας, όμως εκτός των άλλων αναμένεται να διαφοροποιήσει το σχήμα και να παίξει ένα κλασικό 4-3-3, χωρίς όμως να έχει καταλήξει ακόμη σε πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο Καρβαλιάλ θέλει να «ασφαλίσει» τη μεσαία του γραμμή και για αυτό τον λόγο θα παίξει με τρεις κεντρικούς μέσους, ενώ στην κορυφή της επίθεσης σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει φανέλα βασικού στον Φραν Ναβάρο.

Ο Πορτογάλος στράικερ μπορεί να αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες, όμως είναι έτοιμος από φυσική κατάσταση, ο προπονητής του Ολυμπιακού τον πιστεύει και το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει βασικός κόντρα στους κιτρινόμαυρους.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές, με μια από αυτές να αναμένεται να είναι ο Μπιανκόν, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ντόι, ενώ εφόσον αλλάξει και το σχήμα βασικός θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ